Spännande


Gick till hagen imorse med hundarna för att titta till hästarna så att dom hade vatten och så. Dom tycker verkligen om att få gå ute dygnet runt på grönbete. Skönt att wininna börjar få lite hull tillbaka för hon var lite väl smal i vintras tyckte ja, men tappa vinterpälsen vill hon tydligen inte. För ett tag sen tappade hon asmycke men nu tappar hon ingenting så lite vinterpäls finns ju kvar än..

Idag ska ja testa å rida i stövlarna för första gången, spännande. Men frågan är va ja ska hitta på med idag. Funderade ett tag på att hoppa men ja vet inte..  Igår fick hon vila för att det regnade typ hela dagen, nej nu har ja bestämt mig. Kör ett scwettit dressyrpass ;) haha

Ååå va ja vill ha den 31:a nu! Hoppas verkligen ja finner en sadel som ja kan köpa. Men asså ja är ju helt nybörjare på detta.. Hur går det till? Nån som kan va snäll å berätta? :) Ska man rida i sadlarna man prova? så mycke ja vill veta.
Och just ja! Nån som vet om dom har med andra saker än bara sadlar? :D

Bara 8 dagar kvar i skolan! :D va ja räknar med nu, men det blir säkert nån mindre. höhö

/Mikaela


Kommentarer
Postat av: sofia

Japp, man får rida i sadlarna på plats :) Dom har vel padda, stigbyglar, putsgrejjer och sånt tror jag :p

2011-05-19 @ 18:55:51
URL: http://torsbyryttarna.blogg.se/
Postat av: Carolina

Har uppe en fråga på bloggen :) Ville veta hur många som prenumenerar på tidningen Häst&Ryttre, och vad dom tycker om den!

2011-05-19 @ 19:25:22
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0