Hoppning står på schemat


Glömde göra tidsinställda inlägg i förrgår, så det blev tyvärr inget inlägg från mig igår.
För det första så jobbade jag från klockan 8 till 5 ungefär. För det andra så va det ju bannemej valborg igår! så direkt ja kom hem så var ja tvungen att göra mig iordning för vid 6 skulle ja va vid hanna och grilla, därefter åkte vi till torsby.
Fy fan va sur att ja jobbade ist för pappa eftersom han skulle köra för då fick ja inte se när daniel körde. För han vann nämligen alla 3 heaten och kom självklart till A-final och där tog han hem de hela! Stort GRATTIS! :D
Måste ha varit en turdag i går, för mamsen och papsen hade 7 rätt på travet när dom spelade på bolagsspelet (eller hur man säger?) så grattis till dom också som vann lite cash! :D

Idag tror ja att ja ska hoppa. Vädret verkar bra för de, för är det för varmt blir wininnna dösvettig. Inte för att det gör så mycket men. Kan ju spola av henne efter..
Eftersom hon inte kan galoppen i ena varvet så ska ja köra extra mycke i just det varvet för här i sist så satte hon tydligen vänstern när dom hoppa.
Måste erkänna att ja har varit lite dålig på att rida i vänster varv eftersom j tycker det är lite obehagligt när hon inte kan galoppen i de varvet eftersom det går så fort då när man galopperar henne då. Antagligen har hon inte lika mycke muskler på den sida för de. Men de ska de bli ändring på! 


             



Kommentarer
Postat av: plupphihi

Du vet väl att när du inte rider med dubbla/deltatygel på pelham så blir det ordentligt hävstångseffekt?

Det blir skador i munnen som inte syns, om man rider så. På alla hästar. 90% av alla hästar en tandläkare kikat på haft sår av det bettet sådär.

2011-05-06 @ 13:55:12
Postat av: mikalea

sv; allt de du säger är ja medveten om. Men va ska man göra när hästen är stark och inte funkar på nått annat bett? Försöker använda 2 tyglar ibland, men hon blir ju för stark så de e assvårt. Kanske är bättre ja slutar rida henne? Eller va säger du du som vet allt? :)

2011-05-07 @ 13:03:05
URL: http://skooogsmullarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0