Snart har vi äntligen en sadelkammare (y)


Usch.. helt utsliten är jag. Vaknade vid halv 6 idag, så ja tänkte att det var ingen ide att somna om när ja titta på klockan eftersom ja skulle ändå gå upp klockan 7 då ja skulle jobba idag. haha ja de låter lite konstigt kanske? Tyckte ja också när ja väl märkte att klockan var halv 6 och inte halv 7 som ja trodde när ja kolla.. aja, gick upp iaf för ja kunde inte somna om.
Slutade halv 2 så ja gick ut i stallet och måla lite där vi håller på att göra en sadelkammare. Tror faktiskt det kommer bli bra när det väl blir klart. Just nu är det ju inte så fräsch men, inte är det så värst stor heller. Men va gör väl dä om hundra år? Imorn kanske de kommer bilder om det nu blir klart imorn som ja vill att de ska bli :p

Wininna kändes inte alls bra i början när ja red idag. Hon va slö och tugga på bettet som en galning. Så ja tänkte att ja skulle ta några småskutt på hindren för att väcka henne lite. haha då blev hon överpigg ist, så ja strunta i de. Jobbade mycke i traven på att öka och ta tillbaks henne efter de så tillslut skötte hon sig väl fint och lyssna bra iaf :)


min fina♥


Kommentarer
Postat av: Louise

Hejpådej! :)

Vill du ha chansen att vinna ett brunt dressyr schabrak? :) Var då med i min tävling på bloggen:

http://louiseoden.blogg.se/2011/june/tavla-om-ett-schabrak.html#comment



Kanonfin blogg. :)

2011-06-27 @ 20:43:17
URL: http://louiseoden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0