måla måla måååålaa


Hästarna blev hur glada som helst när dom kom hem, borta bra men hemma bäst ;)
Lastningen gick väl sådär. Testade först att lasta wininna men det gick inget vidare, ibland är det inga problem å ibland är hon bara fjantig och vill bara inte gå in. Så vi lastade sophia först å de va bara lite krångel i början men sen gick hon fint in. Fast wininna fortsatta fjanta sig så vi fick ta longerlina bakom och då gick de väl tillslut.
Sophia bet mig i tummen när ja gav henne lite kraft som belöning, ont ont. Varm och pulserar. Nageln sprack tom med litegrann, hehe
När vi kom fram till hagen å skulle lasta ur dom så var sophia sjö blöt i svett. Kan inte förstå varför hon ska stressa upp sig själv så. Men som sagt så blev dom jätteglada när dom fick komma ut. Så ja hoppas hon lär sig tillslut att det inte är farligt att åka transport.

-
Har rivit ut en massa i stallet å ska snart börja bygga ronnas box. Kommer bli asbra när det är klart de e de inga tvivel om. Fast vi kan tyvärr inte måla resten av stallet i år för det hinner vi nog inte + att vi inte har någon röd färg just nu.. Har iaf börjat måla lite blått där det har varit blått förut eftersom hästarna har käkat på de så de måste målas, för blå färg hade vi kvar. Ska fortsätta med de imorn också..

            


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0